Американският програмист Джон Тисдейл, който сега живее в Бали, създаде уебсайт за

...
Американският програмист Джон Тисдейл, който сега живее в Бали, създаде уебсайт за
Коментари Харесай

Програмист създаде цял сайт, за да си намери приятелка СНИМКИ

Американският програмист Джон Тисдейл, който в този момент живее в Бали, създаде уебсайт за намиране на другарка. И той подходи към тази задача доста отговорно. Сайтът даже има календар, където можете да запазите дата за среща. Февруари е свободен.

Уебсайтът на Джон има 10 раздела. В първия той отбелязва, че е „ изтощен да губи време за полови несъвместимости “ и желае да откри жена, „ с която да се сприятели, да се ожени и да сътвори семейство “.

И той сътвори уеб страницата, с цел да „ постави основата за започване на връзка “.
 Тиндър. tinder bore, уебсайт за запознанства, Джон Тисдейл, програмист сътвори уебсайт за запознанства, програмист сътвори уебсайт за намиране на другарка  Снимка: Instagram johnpeterteasdale
В раздела с информация за себе си Тисдейл написа, че е на 34 години и че височината му е 183 см. Той също по този начин означи, че е Близнаци по знака на зодиака и харесва Грифиндор в Хогуортс. Има и такава нормална информация като обстоятелството, че не пие, не пуши и обича да кара сърф.
Джон също показа изгодите от връзката с неговата персона:Взех курсове, с цел да стана професионален масажист;Няколко души ми споделиха, че съм им дал най-хубавия подарък, който в миналото са получавали;Аз съм великодушен и знам по какъв начин да върша комплименти;Имам необикновено еластичен график;Ще вложа цялата си креативност в този уеб страница и запознанства;Също по този начин съм осведомен с метода на Готман за връзка на двойки и съм ходил на курсове по незабавна здравна помощ.
Той даже написа стихотворение, сравнявайки себе си с Чандлър Бинг от „ Приятели “, отбелязвайки, че е „ прочут с играта на думи и сарказма “. Той също по този начин написа, че последният човек, на който наподобява, е британският принц Хари.

Джон Тисдейл също разказва диетата си: той не яде всички зърнени храни, соя, млечни артикули, свинско месо, захар, картофи, домати, патладжани, чушки, кашу и бадеми. И яде морски блага, месо и яйца, органични плодове и зеленчуци и покълнали зърна.

Джон посвети седмия раздел на няколко метафизичен правилото, към които се придържа:
Вселената не се интересува от теб.В човечеството няма нищо извънредно.Дори знаейки това, човешкият мозък е задоволително еластичен, с цел да процъфтява и да бъде благополучен.
В осма част Джон Тисдейл най-сетне стига до качествата, които избраницата му би трябвало да има.
 Тиндър. tinder bore, уебсайт за запознанства, Джон Тисдейл, програмист сътвори уебсайт за запознанства, програмист сътвори уебсайт за намиране на другарка Бъдещата другарка на програмиста не би трябвало да има акаунт в OnlyFans Тя би трябвало да бъде:здрава;положителна;креативна и великодушна в изразяването на любовта;красива;сексуална;стабилна;ориентирана към взаимоотношенията.
Секс работнички, онлайн провокатори и девойки с акаунт в OnlyFans Джон помоли да не го безпокоят.

В деветия раздел ИТ експертът изброи какви качества на едно момиче може да унищожи връзката им:
незадоволителна грижа за себе си;твърде огромно предпочитание за благосъстояние и упоритости за кариера;прекалено сантиментално.
Самият той означи, че е понижил личните си доходи, с цел да може да живее пълностоен живот и в случай че стане богат, това ще бъде инцидентно.
 Тиндър. tinder bore, уебсайт за запознанства, Джон Тисдейл, програмист сътвори уебсайт за запознанства, програмист сътвори уебсайт за намиране на другарка Джон Тисдейл не търси прекомерно сантиментално момиче Снимка: Instagram johnpeterteasdale
В десетия раздел Джон оставя специфичен формуляр, в който можете да изберете всяка свободна неделя в неговия график за половинчасова среща с него. Първата неделя през февруари към момента е свободна.

Също по този начин на уеб страницата има фотоси на Джон, плейлист с обичаните му песни и изчерпателна информация за него. В мрежата уеб сайтът на Джон към този момент заинтересува публицисти, а в обществените мрежи той получи прякора „ скуката от Tinder “.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР